Keukens

Handig in Hout is specialist op het gebied van ontwerpen en bouwen van keukens op maat. Wij maken de keukens in de stijl die bij u past! In onze eigen werkplaats creëren wij keukens in alle kleuren en stijlen. Wilt u een maatwerk keuken die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften? Ook dan bent u bij Handig in Hout aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in keukens op maat door ambachtelijk handwerk. Wij maken uw mooiste ideeën werkelijkheid.

Uw keuken is een van de meeste belangrijke ruimtes in huis. Het is een ruimte voor koken, samen eten en gezelligheid. De keuken is een bepalende leefomgeving en daarom is de uitstraling hiervan zeer van belang in uw woning.

Handig in Hout kan u helpen om van de belangrijke ruimte een droomruimte te  maken. Wij delen onze ervaring en ideeën graag met u en kunnen u alles vertellen over houtsoorten, geschikte afwerkingen en de verschillende materialen. Zelfs de kleinste details, zoals een greepje, zijn van belang om uw keuken perfect naar wens te maken. Handig in Hout helpt u graag met het maken van de juiste keuzes en wij geven u een advies op maat.

Omdat Handig in Hout een kleinschalig bedrijf is, zijn we intensief betrokken bij het ontwerp, de bouw en het plaatsen van uw keuken. Wij streven er naar om het proces van ontwerpen en uitvoeren zo prettig en persoonlijk mogelijk te laten verlopen, zodat u een prachtig eindresultaat krijgt en terug kunt kijken op een prettige samenwerking met ons bedrijf.

Volg ons op social media

Handig in Hout
Oosterwoldseweg 74
8421 RN  Oldeberkoop
Telefoon: 0628926513
E-mail: info@handiginhout.nl

Openingstijden

Ma t/m Za   08.00 – 17.00 uur