Onze diensten

Keukens

Handig in Hout is specialist op het gebied van ontwerpen en bouwen van keukens op maat. Wij maken de keukens in de stijl die bij u past! In onze eigen werkplaats creëren wij keukens in alle kleuren en stijlen. Wilt u een maatwerk keuken die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften? Ook dan bent u bij Handig in Hout aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in keukens op maat door ambachtelijk handwerk. Wij maken uw mooiste ideeën werkelijkheid.Uw keuken is een van de meeste belangrijke ruimtes in huis. Het is een ruimte voor koken, samen eten en gezelligheid. De keuken is een bepalende leefomgeving en daarom is de uitstraling hiervan zeer van belang in uw woning.

Handig in Hout kan u helpen om van de belangrijke ruimte een droomruimte te maken. Wij delen onze ervaring en ideeën graag met u en kunnen u alles vertellen over houtsoorten, geschikte afwerkingen en de verschillende materialen. Zelfs de kleinste details, zoals een greepje, zijn van belang om uw keuken perfect naar wens te maken. Handig in Hout helpt u graag met het maken van de juiste keuzes en wij geven u een advies op maat.Omdat Handig in Hout een kleinschalig bedrijf is, zijn we intensief betrokken bij het ontwerp, de bouw en het plaatsen van uw keuken. Wij streven er naar om het proces van ontwerpen en uitvoeren zo prettig en persoonlijk mogelijk te laten verlopen, zodat u een prachtig eindresultaat krijgt en terug kunt kijken op een prettige samenwerking met ons bedrijf.

Interieurinrichting

Ieder interieur wordt uniek door een combinatie van inrichting en persoonlijke accessoires. Handig in Hout geeft een persoonlijk karakter aan meubels, keukens en badkamers door gebruik te maken van verschillende materialen. De combinatie met hout geeft een warme uitstraling aan ieder vertrek. Handig in Hout is uw specialist in het ontwerpen van exclusieve keukens, kasten, tafels en nog veel meer. Uw persoonlijke en unieke wensen worden meegenomen in de ontwerpen en uiteindelijk ook verwerkt in het eindproduct. Handig in Hout maakt dagelijks weer nieuwe meubelstukken van uitdagende ontwerpen in allerhande stijlen. Op onze site kunt u verschillende voorbeelden terug vinden. Wilt u zelf ook een uniek meubelstuk laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag vandaag nog advies! We komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Bedrijfsinrichting

Speciale wensen vanuit bedrijven, instellingen en overheden worden door handig in hout vormgegeven en exclusief gemaakt. Professionele meubelstukken voor praktisch gebruik met een zakelijke uitstraling. Handig in hout sluit aan bij uw wensen. Handig in Hout is gespecialiseerd in het creëren en realiseren van kwaliteit op maat. Daarnaast is het ook mogelijk om combinaties te maken met andere materialen zoals leer en stof, maar ook beton en ijzer behoren tot de mogelijkheden. Handig in Hout gaat geen enkele uitdaging uit de weg! We streven naar het maken van kwaliteitsvolle stukken en mooie eindresultaten. Er is maar weinig wat Handig in Hout niet aan durft. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar kwaliteitsvolle tafels, stoelen en nog veel meer naar eigen idee? Dan bent u bij Handig in Hout aan het juiste adres!

Kasten op maat

Handig in Hout creëert, realiseert en is gespecialiseerd in kwaliteit op maat. De combinatie met andere materialen zoals bijv. leer en stof maar ook beton of ijzer zijn mogelijkheden die Handig in Hout niet uit de weg gaat. Het gaat uiteindelijk om het resultaat en er is weinig wat Handig in Hout niet aan durft.

Vraag uw offerte aan

Wilt u een prijsopgave voor een maatwerkproject, zoals een keuken, kastenwand, bedrijfsinrichting neem dan contact op met Handig in Hout.