Originele kloostertafel

Door een opdrachtgever in Vlissingen werd ons gevraagd om een grote robuuste tafel te maken waar de stoelen met armleuningen onder geschoven konden worden. Het houten blad is gemaakt van 8cm dik rustiek eiken en is 300cm lang en 110cm breed. Het onderstel is uitgevoerd met oude originele kloosterbalken. De rubuuste houten tafel moest in verband met het gewicht demontabel zijn. Vandaar dat het gebinten onderstel is gemaakt met pengat verbinding + wig/keg en zwaluwstaarten. Om het geheel af te maken is de gehele tafel afgewerkt met plantaardige Livos olie.

Volg ons op social media

Handig in Hout
Schoterlandseweg 1a
8414 LM Nieuwehorne
Telefoon: 0628926513
E-mail: info@handiginhout.nl

Openingstijden

Sitemap
Home
Keukens
Interieur
Exterieur
Maatwerk
Bedrijven
Contact

©2019 Handig in Hout | Alle rechten voorbehouden | DeMediaStrateeg Online