Moderne klassieke keuken op maat

Modern en klassiek komen bij elkaar in deze maatwerk keuken die met de hand is gemaakt. Klassieke elementen zoals de donker gebeitste paneeldeuren gecombineerd met het composiet werkblad in de juiste verhouding voor een moderne touch. Onder de strakke koof is het fraaie eiland gesitueerd met moderne apparatuur. De ene kant is kook en spoelgedeelte en de andere kant voor kookboeken en decoratieve elementen. Deze keuken van hout heeft zijn eigen stijl, het is een mix van klassiek, modern en authentiek. Een fraai open karakter, passend bij de ruimte.

Volg ons op social media

Handig in Hout
Schoterlandseweg 1a
8414 LM Nieuwehorne
Telefoon: 0628926513
E-mail: info@handiginhout.nl

Openingstijden

Sitemap
Home
Keukens
Interieur
Exterieur
Maatwerk
Bedrijven
Contact

©2019 Handig in Hout | Alle rechten voorbehouden | DeMediaStrateeg Online