Houten keuken op maat

Aangezien er in Noorwegen niet genoeg vaklieden zijn die een op maat gemaakte keuken kunnen maken, werd Handig in hout gevraagd een ontwerp te maken voor een houten keuken. Vervolgens werd deze houten keuken voor een groot deel in onze werkplaats op maat gemaakt en vervolgens ter plekke gemonteerd. De keukenkastjes zijn opgebouwd van 18mm multiplex en de frontjes en zijn gemaakt van massief olijf essen afgewerkt met plantaardige livos olie. Alle lades zijn uitgevoerd met gedempte ladegeleiders en ook de scharnieren van de kastdeurtjes zijn gedempt. Een specifieke wens was om de achterwand te voorzien van een fotoprint. In samenwerking met A2Z reclameproducties is een fotoprint in spiegelbeeld geprint en op een 5mm Arylaatplaat geplakt en vervolgens tegen de achterwand gemonteerd. Verder is de keuken nog voorzien van op afstand bedienbare led spotjes.

Volg ons op social media

Handig in Hout
Schoterlandseweg 1a
8414 LM Nieuwehorne
Telefoon: 0628926513
E-mail: info@handiginhout.nl

Openingstijden

Sitemap
Home
Keukens
Interieur
Exterieur
Maatwerk
Bedrijven
Contact

©2019 Handig in Hout | Alle rechten voorbehouden | DeMediaStrateeg Online