Bibliotheekmeubelen

In opdracht van een architect heeft Handig in Hout het interieur van de bibliotheek in Heerenveen, en dan met name de jeugdafdeling, een eigen gezicht mogen geven.  De complete fronten voor de bestaande boekenrekken werden helemaal vernieuwd en ook alle vrijstaande computer meubels werden geheel vernieuwd. Alles is gemaakt van 18mm mdf en in verschillende frisse kleuren gespoten. Vervolgens werden er later vrolijk gekleurde stickers op geplakt en daarna is het geheel met blanke lak afgewerkt. Om een betere sfeer te scheppen zijn achter de fronten tl lampen gehangen waardoor de ruimte ook indirect verlicht wordt.

Volg ons op social media

Handig in Hout
Schoterlandseweg 1a
8414 LM Nieuwehorne
Telefoon: 0628926513
E-mail: info@handiginhout.nl

Openingstijden

Sitemap
Home
Keukens
Interieur
Exterieur
Maatwerk
Bedrijven
Contact

©2019 Handig in Hout | Alle rechten voorbehouden | DeMediaStrateeg Online